Προτάσεις με άποψη και χαρακτήρα

Στο Vantage Hair & Beauty έχουμε θέσει σαν στόχο να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον χώρο μας, να συμμετάσχουμε σε σεμινάρια και να σας φέρνουμε – προτείνουμε όλες  τις νέες τάσεις κάθε σεζόν.

Επιλέγουμε μαζί, ανάλογα με το στυλ  και την προσωπικότητα σας,  το κούρεμα και  χτένισμα που σας ταιριάζει. Αυτό που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα εντυπωσιάσει τους γύρω σας!

Χτενίσματα με χαρακτήρα

Θέλετε να αλλάξετε το στυλ σας; Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή αλλά δεν ξέρετε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει;


Ελάτε στο Vantage Hair & Beauty και επιλέξτε μαλλιά με όγκο που μας ταξιδεύουν σε περασμένες δεκαετίες, επιβλητικά, δυναμικά χτενίσματα που θυμίζουν Βικτωριανή περίοδο, περίτεχνους και εντυπωσιακούς κότσους, πλεξούδες Grunge, gothic, rock, μοντέρνες και κλασσικές. Κυματιστά μαλλιά ελαφρώς επιτηδευμένα, ελαφριές – ελεύθερες μπούκλες και πολλά άλλα προσεγμένα χτενίσματα

Κουρέματα με άποψη

Στο Vantage Hair & Beauty «κόβουμε» την μονοτονία με προτάσεις που εκπλήσσουν!


Επιλογές ανάμεσα σε όλες τις νέες τάσεις της μόδας όπως αφέλειες που «γλυκαίνουν», φράντζες που προσθέτουν στυλ, μακριά μαλλιά σε ένα μήκος, κοντά σγουρά μαλλιά για extreme ύφος, μαλλιά με χαμηλό φιλάρισμα, ασύμμετρο καρέ, pixie κουρέματα και αμέτρητες επιλογές μόνο για εσάς.

Στυλ είναι αυτό που διαλέγεις εσύ, είναι μία μορφή απόδρασης, όχι φυλάκισης

Κλείσε το ραντεβού σου