Θεϊκά Άκρα

Η περιποίηση των άκρων είναι ένα από τα σημαντικότερα είδη περιποίησης του σύγχρονου ανθρώπου. Στην συνολική εμφάνιση είναι αυτό που ολοκληρώνει την εικόνα και προσθέτει αίγλη και κύρος.

Τα ανθρώπινα άκρα,  χέρια και πόδια ταλαιπωρούνται πολύ καθημερινά. Συχνά παρατηρούμε ότι ξηραίνονται και σκάνε εξαιτίας των καιρικών συνθηκών αλλά και των εργασιών της καθημερινότητάς μας.

Οι επαγγελματίες μανικιουρίστ μας, σας παρέχουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, οποιαδήποτε υπηρεσία μανικιούρ – πεντικιούρ και αποτρίχωσης (με κερί και χαλάουα)

Επίσης, η νέα αγάπη της σύγχρονης γυναίκας… shellac και υβριδικό , στο Vantage Hair& Beauty γίνεται με ασφαλή τρόπο και με μακράς διάρκειας αποτελέσματα!

Τα χέρια μας έχουν τη δύναμη να προσφέρουν ομορφιά. Τα πόδια μας μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτή!!!

Διαλέγοντας χρώματα

Για την επιλογή του χρώ­μα­τος, λάβετε υπόψη σας την απόχρωση της επιδερμίδας σας και την ηλικία σας.

– Το κοραλλί και το κόκκινο κολακεύουν ιδιαίτερα τις στα­­ρένιες επιδερμίδες. Προ­τιμήστε τα, αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία.
– Το έντονο ροζ και φούξια είναι νεανικά και φρέσκα χρώματα και ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Συνδυάστε τα με μοντέρνα παπούτσια για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
– Το μαύρο και το μπλε ενδεί­κνυ­νται αυστηρά για πολύ νέα κορίτσια.
– Το απαλό ροζ και καφέ, που αφήνουν τα νύχια σχε­δόν «γυμνά», δίνουν ένα διακριτικό και πολύ chic αποτέλεσμα για κάθε γυναίκα.

Η ομορφιά στα πόδια σας!

Η πιο σέξι περιοχή του γυναικείου σώματος θα είναι, θα «νιώθει» και θα φαίνεται ακαταμάχητη όταν:

– Δεν αφήνετε ποτέ τα νύχια των ποδιών να μεγαλώσουν πάνω από 3-4 χιλιοστά. Η φόρμα τους να είναι τετράγωνη, για να μην τραυματίζουν οι άκρες το δέρμα σας.

– Αποτρέψτε τη σκληρή υφή των ποδιών γύρω από τα νύχια με ένα ειδικό λάδι λείανσης

Νυφική Υπόθεση

Για να λάμπετε τη μέρα του γάμου σας έως τα νύχια, επιλέξτε έναν επαγγελματία αισθητικό που θα σας προσφέρει ένα νυφικό μανικιούρ-πεντικιούρ  που θα τραβήξει τα βλέμματα!!!