Θεραπείες Μαλλιών

hr

Αποκτήστε πλούσια μαλλιά που σφύζουν από υγεία με σύγχρονες Θεραπείες Μαλλιών. Οι σύγχρονες γυναίκες αλλά και οι άνδρες δίνουν ιδιαίτερη βάση στην εξωτερική τους εμφάνιση και κυρίως στα μαλλιά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από παλαιότερα καθώς το 80% των ανθρώπων όλων των ηλικιών εφαρμόζουν διάφορες τεχνικές βαφής, ξανοίγματος, αλλαγής της υφής και της φόρμας των μαλλιών τους.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζουν το τριχωτό μας, καιρικές συνθήκες, διατροφή, προϊόντα styling καταλαβαίνουμε ότι η φροντίδα τους είναι πλέον απαραίτητη. Ως επαγγελματίες κομμωτές στο χώρο μας προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες μαλλιών ώστε να είναι πάντα υγιή και λαμπερά.

I.C.O.N Hair Care

Σας παρέχουμε θεραπείες αμινοξέων και πρωτεϊνών καθώς και θεραπείες Βonding και ΑntiFrizz της I.C.O.N τεχνολογίας ECO TECH

hr

Therapy Point - Θεραπείες Μαλλιών

Το θαύμα του mixology

Στο Vantage Hair & Beauty δημιουργούμε το δικό σας #mixology ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας έτσι ώστε να είναι  υγιή, λαμπερά χωρίς να σπάνε!

Mixology: Η εξατομικευμένη θεραπεία που χρειάζεται κάθε τρίχα.

Προστατεύει, επανορθώνει, αναδομεί και τονώνει την τρίχα

Θεραπεία Olaplex

hr

Olaplex window cling FINALΑν έχετε θαμπά μαλλιά που στερούνται από γυαλάδα και λάμψη, αν θέλετε  πιο ανθεκτικό χρώμα  μαλλιών μετά το βάψιμο, αν το χρώμα των μαλλιών σας δεν είναι αρκετά πλούσιο και εκφραστικό, αν η δομή των μαλλιών σας έχει καταστραφεί από τις προηγούμενες βαφές, αν έχετε λεπτά, πορώδη μαλλιά και αν θέλετε ευκολοχτένιστα μαλλιά και ίσια για πάνω από 3 μήνες… τότε η λύση βρίσκεται στα προϊόντα olaplex και στα έμπειρα χέρια των hairstylists του Vantage!!!

olaplex2Θεραπεία μαλλιών με τη χρήση του προιόν Olaplex, τόσο ως μέρος της διαδικασίας της βαφής, και ως ξεχωριστή διαδικασία, σας επιτρέπει να απολαύσετε την υγεία-βελτίωση των μαλλιών σας και η επίδραση της δεν είναι μόνον οι πρώτες μέρες, αλλά για εβδομάδες! Η επίδραση της Olaplex παραμένει στα μαλλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα μαλλιά θα σας  ενθουσιάσουν με ασύγκριτη απαλότητα, με ευκολία στο χτένισμα, τα μαλλιά δεν φριζάρουν, είναι λεία και γυαλιστερά.

CHI by Farouk

hr

CHIΗ CHI της Farouk είναι νέα θεραπεία λείανσης που υπόσχεται 95% μείωση φριζαρίσματος και πειθαρχεία στα σγουρά μαλλιά . Προσθέτει λείανση και ενυδάτωση χωρίς τη ταλαιπωρία που επιφέρουν οι παραδοσιακές τεχνικές ισιωτικής και χωρίς το καπνό και τη μυρωδιά των θεραπειών λείανσης. Απαλλαγμένη από φορμαλδεΰδη, φορμαλίνη και γλυκόλη μεθυλενίου, η CHI Enviro χρησιμοποιεί ένα σύστημα με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει υδρολυμένες πρωτεΐνες και αμινοξέα σε ένα διάλυμα χαμηλού Ph που εισέρχεται στην τρίχα και συνεργάζεται με φυσικές πρωτεΐνες της τρίχας. Κατόπιν χρησιμοποιείται θερμότητα 210 βαθμών από κεραμική πρέσσα για να κλειδώσει το αποτέλεσμα. Η θεραπεία έχει διάρκεια μέχρι και 4 μήνες, ανάλογα με τον τύπο μαλλιών και συνοδεύεται από σαμπουάν, κοντίσιονερ και μάσκα χωρίς θειικό άλας και πάραβενς.

Ελάτε να βελτιώσουμε την υγεία των μαλλιών σας

Αν τα μαλλιά σας είναι θαμπά, σπάνε εύκολα, φριζάρουν και δεν έχουν όγκο… επισκεφθείτε μας για να σας δώσουμε τις λύσεις

 

Επικοινωνία